Viziune

Ne dorim sa aducem apa vie, apa vietii oriunde ne trimete Domnul, sa continuam sa sapam fantani cu apa curata celor care merg la zeci de km departare pentru un bidon de apa.
In viziunea noastra urmarim sa facem evenghelizari, conferinte si sa schimbam pe cat se poate viata din Africa.

Cum putem face asta?

Sponsorizand copii, sa mearga la scoala ca sa fie invatati spiritual si academic, ca la randul lor sa schimbe viata celor din tara lor si sa-i invatam calea Domnului, ucenicizare, crestere spirituala, evanghelizare, lidership, sa-i ajutam cu cadre medicale si medicamente pentru cei bonlavi , caci acolo este lipsa de doctori , nici spitale in apropiere nu sunt. Vrem sa-i ajutam sa se intretina singuri, prin diferite investitii, sa-i ajutam cu mancare, imbracaminte, saltele, caci dorm pe jos, construire de casute pentru ei. Ne dorim sa avem un centru unde sa poata veni si sta mai multi misionari pentru a ajuta la crestera lor spirituala, cat si pentru cele necesare. Sa le improspatam viata cu irigatii, sisteme solare, cu paltatii de pomi, pomi fructiferi, legume ca sa se poata intretine singuri.

Despre Misiune
Metode

Dintre metode cele mai eficiente sunt urmatoarele: strangere de fonduri pentru alte fantani, sa mergem acolo cel putin de 2 ori pe an sa facem evanghelizare si sa-i ajutam la proiectele facute, sa trimetem si alti misionari temporari sau pe durata mai lunga, avem intalnire cu prim ministru tarii, pentru diferite proiecte spirituale si materiale, sa implicam si guvernul in ajutorarea lor, sa fim o influienta in acea tara prin dragostea practica a lui Isus, sa ne implicam cati mai multe in aceste proiecte misionare prin; rugaciune; post,darnicie, misiune.